Våra tjänster

Hemstädning

Vår hemstädningstjänst är din pålitliga partner för att hålla ditt hem rent och fräscht. Vi förstår att varje hem är unikt, och därför skräddarsyr vi våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Vårt team av professionella städare är noggrant utbildade och erfarna för att leverera högkvalitativ service varje gång.

Oavsett om det är en regelbunden städning eller en djuprengöring du behöver, kan du lita på oss för att göra jobbet effektivt och noggrant. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och moderna utrustningar för att säkerställa ett skinande rent resultat utan att kompromissa med hälsa eller miljö.

Med vårt fokus på kundnöjdhet strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar och skapa en ren och bekväm miljö där du kan trivas. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig. Kontakta oss idag för att boka din nästa städning och upplev skillnaden med vår professionella hemstädningstjänst.

Storstädning

Vår storstädningstjänst är designad för att ge ditt hem eller företagslokaler en djupgående och omfattande rengöring. Oavsett om det är efter en renovering, inflyttning/utflyttning eller bara för att fräscha upp miljön, är vårt erfarna team redo att ta itu med även de mest utmanande uppgifterna.

Vi använder professionella rengöringsprodukter och utrustning för att säkerställa att varje yta och hörn blir noggrant rengjorda och desinficerade. Vårt mål är att lämna ditt utrymme skinande rent och fräscht, redo att välkomna dig eller dina kunder på ett hälsosamt och behagligt sätt.

Med vårt fokus på kvalitet och noggrannhet kan du lita på oss för att leverera en överlägsen storstädningstjänst som uppfyller dina högsta förväntningar. Kontakta oss idag för att boka din nästa storstädning och låt oss göra underverk för ditt utrymme.

Flyttstädning

Vår flyttstädningstjänst är din pålitliga partner för att göra din flytt så smidig som möjligt. Vi förstår att flytt är en stressig tid, och vår målsättning är att ta bort den bördan genom att lämna ditt gamla hem i perfekt skick för nästa ägare eller hyresgäst.

Vårt erfarna team av professionella städare har expertkunskap när det gäller att utföra grundlig rengöring och lämnar inget orentsett. Vi använder högkvalitativa rengöringsprodukter och avancerad utrustning för att säkerställa att varje yta och hörn blir noggrant rengjorda och desinficerade.

Med vår flyttstädningstjänst kan du vara säker på att ditt gamla hem kommer att se sitt bästa ut när du lämnar det bakom dig. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på att komma framåt med ditt nya kapitel. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev en problemfri övergång till ditt nya hem.

Kontorsstädning

Vår kontorsstädningstjänst är skräddarsydd för att möta de specifika behoven och kraven hos företag och kontorsmiljöer. Vi förstår vikten av att ha en ren och fräsch arbetsplats för att främja en hälsosam och produktiv arbetsmiljö.

Vårt professionella team av städare är noggrant utbildade och har erfarenhet av att hantera olika typer av kontorsutrymmen, från små kontorsrum till stora företagsanläggningar. Vi använder högkvalitativa rengöringsprodukter och modern utrustning för att säkerställa att varje yta blir noggrant rengjord och desinficerad.

Med vår kontorsstädningstjänst kan du vara säker på att ditt kontor alltid kommer att vara rent och välkomnande för både medarbetare och besökare. Vi arbetar flexibelt för att anpassa våra städscheman efter dina behov och tidsplaner, vilket gör det enkelt för dig att hålla fokus på ditt företags verksamhet. Kontakta oss idag för att boka din kontorsstädning och upplev skillnaden med vår professionella service.

Lokalstädning

Vår lokalstädningstjänst är skräddarsydd för att möta behoven hos olika typer av lokaler, inklusive butiker, restauranger, gym, och andra kommersiella utrymmen. Vi förstår att varje lokal har unika krav när det gäller rengöring och underhåll, och vår målsättning är att leverera en högkvalitativ service som passar just dina behov.

Vårt professionella team av städare är erfarna och noggrant utbildade för att hantera olika typer av lokaler och rengöringsuppgifter. Vi använder avancerad utrustning och effektiva rengöringsprodukter för att säkerställa att varje yta blir ordentligt rengjord och desinficerad.

Oavsett om det handlar om daglig underhållsstädning eller en mer omfattande rengöring, kan du lita på oss för att hålla din lokal ren, fräsch och inbjudande för dina kunder och personal. Vi arbetar flexibelt för att anpassa våra tjänster efter dina behov och tidsplaner, vilket gör det enkelt för dig att fokusera på att driva din verksamhet. Kontakta oss idag för att boka din lokalstädning och upplev skillnaden med vår professionella service.

Byggstädning

Vår byggstädningstjänst är specialiserad på att ta hand om rengöringen efter renoveringar, nybyggnationer eller andra byggprojekt. Vi förstår den unika utmaningen med att rengöra efter byggaktiviteter och strävar efter att lämna ditt byggprojekt i toppskick.

Vårt erfarna team av städare är välutrustat och har expertkunskap för att hantera byggrelaterat smuts och skräp. Vi använder professionella rengöringsprodukter och utrustning för att säkerställa att alla ytor blir noggrant rengjorda och desinficerade.

Med vår byggstädningstjänst kan du vara säker på att din byggarbetsplats kommer att vara ren och säker för användning när arbetet är klart. Vi arbetar effektivt för att minimera störningar och försäkrar oss om att uppfylla dina specifika behov och tidsplaner. Kontakta oss idag för att boka din byggstädning och låt oss göra det tunga arbetet åt dig.

Trappstädning

Vår trappstädningstjänst är skräddarsydd för att hålla trapphuset rent, snyggt och säkert för alla boende eller besökare. Vi förstår att trappor är högtrafikerade områden som behöver regelbunden rengöring för att upprätthålla en god hygien och förebygga olyckor.

Vårt dedikerade team av städare är erfarna och noggrant utbildade för att hantera alla typer av trappor, oavsett storlek eller material. Vi använder professionella rengöringsprodukter och utrustning för att effektivt ta bort smuts, damm och eventuella fläckar från trappstegen, räcken och väggar.

Med vår trappstädningstjänst kan du vara säker på att ditt trapphus alltid kommer att vara rent, fräscht och välkomnande för alla som passerar. Vi arbetar flexibelt för att anpassa våra städscheman efter dina behov och tidsplaner, vilket gör det enkelt för dig att hålla trapphuset i bästa möjliga skick. Kontakta oss idag för att boka din trappstädning och upplev skillnaden med vår professionella service.

Fönsterputsning

Vår fönsterputsningstjänst är dedikerad till att ge dina fönster en skinande ren finish, både invändigt och utvändigt. Vi förstår att rena fönster kan göra stor skillnad för utseendet och känslan av ditt hem eller företag, vilket är varför vi strävar efter att leverera en högkvalitativ service varje gång.

Vårt erfarna team av fönsterputsare är utrustat med rätt kunskap och utrustning för att hantera alla typer av fönster, oavsett storlek eller höjd. Vi använder professionella rengöringsprodukter och tekniker för att effektivt ta bort smuts, fläckar och fingeravtryck, vilket lämnar dina fönster klara och gnistrande.

Med vår fönsterputsningstjänst kan du njuta av klara vyer och maximalt ljusinsläpp utan att behöva bekymra dig för besväret med att göra det själv. Vi arbetar flexibelt för att anpassa oss efter dina behov och tidsplaner, vilket gör det enkelt för dig att hålla dina fönster i toppskick året om. Kontakta oss idag för att boka din fönsterputsning och upplev skillnaden med vår professionella service.

Om oss

Vi är verksamma i Stockholm med omnejd och erbjuder städtjänster till privat- samt företagskunder.

Kontakt

Lagmansbacken 5
145 56 Norsborg

Copyrights © Nikan Bemanning Sverige AB. All Rights Reserved.

Stolt partner till Offerta.